Meniu BubbleT – Lista completa alergeni

Meniu Final BubbleT

Meniu detaliat cu lista de alergeni si aditivi alimentari

Ghidul obligatoriu al produselor alergene pe teritoriul UE Alergenii din produsele finite

Conform Directivei 2000/13/CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
1Cereale care conţin gluten (de exemplu, secară, grâu, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau suşe hibrid ale acestora) şi produse derivate
2 Crustacee şi produse derivate
3 Ouă şi produse derivate
4 Peşte şi produse derivate
5 Arahide şi produse derivate
6 Soia şi produse derivate
7 Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
8Fructe nucifere, precum migdale [Amygdalus communis L.], alune de pădure [Corylus avellana], nuci Juglans regia], nuci pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], anacard [Anacardium occidentale], nuci de Brazilia [Bertholletia excelsa], fistic [Pistacia vera], nuci de Queensland şi nuci de Macadamia [Macadamia ternifolia] şi produse derivate
9 Țelină şi produse derivate
10 Muştar şi produse derivate
11 Semințe de susan şi produse derivate
12 Dioxid de sulf şi sulfiţi de concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate ca SO2
13 Lupin si produse derivate
14 Moluste si produse derivate
* Produsele pot fi decongelate
In cazul in care sunteti alergic sau aveti intoleranta la vreunul dintre ingrediente,va rugam sa consultati cu atentie lista inainte de a comanda

0
No products in the cart