Transport si retururi

1. Conditii generale:

Toate produsele comercializate pe BubbleT sunt comercializate sub licenta de importator si distribuitor in Romania si Uniunea Europeana.
Toate produsele comercializate pe BubbleT sunt comercializate in deplinatatea conditiilor legale si indeplinesc toate normele ce intra sub incidenta legii.

2. Conditii de depozitare:

Toate produsele comercializate sunt pastrate in conditii de depozitare optime, in perioadele de valabilitate si garantie si sunt verificate cu regularitate.

3. Ambalarea si transportul produselor:

Produsele comercializate de firma noastra sunt ambalate individual sau in ambalaj de tip cutie *mai multe bucati si sunt ambalate optim pentru transport si depozitare.

Pentru produsele ambalate individual, ambalarea si transportul se face in conditii optime pentru pastrarea integritatii ambalajului si continutului.

4. Raspunderea:

Nu vom expedia niciodata un produs iesit din perioada de valabilitate.

Nu vom expedia niciodata un produs al carui continut nu este conform normelor interne de calitate.

Nu vom expedia niciodata un produs al carui ambalaj este sau a fost deteriorat astfel incat sa indice probleme de integritate al continutului.

Toate produsele noastre respecta normele legale in vigoare si se incadreaza intotdeauna in perioada de valabilitate si pastreaza conditii optime de ambalare si depozitare.

5. Exonerarea raspunderii.

Nu ne asumam raspunderea pentru produsele ce ajung la client intr-un stadiu deteriorat datorita manevrarii tertelor persoane/companii implicate in procesul vanzarii ( INTERMEDIARI / CURIER RAPID )

6. Pret si clauze speciale.

Costul transportului produselor nu apartine de Bubblet.ro si va fi suportat integral de catre client!

Costul transportului este calculat in functie de aria de acoperire a CURIERULUI RAPID si nu tine de Bubblet.ro.

Costul transportului pentru Bucuresti si localitati din aria de acoperire a CURIERULUI RAPID este de 19 lei / standard.

Costul transportului poate creste in functie de valoarea / greutatea / dimensiunea / asigurarea comenzii /

 

Pentru comenzi comerciale ( minim 100 buc.) va rugam sa ne contactati telefonic sau sa plasati o solicitare utilizand formularul de contact.

0
No products in the cart